Facaderenovering i Høng

Vi giver facaden et helt nyt udtryk

Går du og synes, at facaden giver et kedeligt udtryk på dit hus? TG Byg kan hjælpe dig med at friske facaden op med en facaderenovering i Høng og omegn.
Vi tilbyder vores arbejde for:

  • Private,
  • Kommuner,
  • Boligselskaber og andre erhverv.

Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis de ikke bliver vedligeholdt. En facaderenovering er ikke alene en fryd for øjet, det giver også huset et helt nyt liv.

Skal vi sikrer din facade et nyt og smukt udtryk? Ring til os i dag!

Ring til os

Sådan skaber vi facadens nye udtryk

Facaderenovering er TG Bygs store ekspertise. Vi løser alle typer opgaver, små som store.

Med os som samarbejdspartner i din facaderenovering i Høng kan du få en grundig vurdering af alle lagene i husets facade, og sammen kan vi skabe det helt rigtige udtryk, der passer til dine ønsker.

Vi arbejder altid med materialer af høj kvalitet, således at vi sikrer facaden længst mulig levetid. Du bestemmer, hvilket udtryk facaden skal have, og vi leverer det valgte resultat. Hvor vores konkurrenter tilbyder en facadeisolering på op til 15 cm, kan vi tilbyde et tyndere alternativ til en konkurrencedygtig pris.

TG Byg tilbyder facaderenovering i Høng - vi giver facaden et nyt udtryk

Står du med en større renovering eller et nybyggeri?

TG Byg tilbyder også at være tovholder på dit byggeprojekt. Vi udfører totalentreprise, hvor vi koordinerer alt arbejdet fra start til slut lige fra indhentning af byggetilladelse til at skaffe de nødvendige fagfolk til byggeprojektet.

Med TG Byg som samarbejdspartner i renoveringen eller nybyggeriet, kan vi hjælpe dig til et mere overskueligt byggeprojekt.

Du kan læse mere om vores totalentreprise her.

Kontakt os i dag!

Kontakt TG Byg i dag og få et uforpligtende tilbud på din facaderenovering i Høng og omegn. Vi sikrer dig et resultat, som du kan nyde godt af i mange år fremover.

Kontakt os