Nyt badeværelse i Høng

Vi bygger dit personlige badeværelse i Høng

Står du og mangler en murer til at udføre arbejdet i dit nye badeværelse i Høng? Badeværelset er et af de rum vi befinder os meget i i boligen. Derfor er det vigtigt at ens badeværelse opfylder præcis de behov, man har!

Hos TG Byg følger vi dine behov og ønsker til et nyt badeværelse i Høng. Vi har stor erfaring i murerfaget og har gennem vores mange år i branchen bygget et utal af renoveringer og ombygninger af badeværelser i mange forskellige designs og med mange forskellige funktioner. Vi udfører også arbejde for kommuner, boligselskaber og andre erhverv.

TG Byg har stor erfaring i badeværelse i høng Vores erfaring er din tryghed, når idéer skal blive til virkelighed.

TG Byg er eksperter i badeværelse i Høng Dit nye badeværelse skal nemlig rumme lige det du har behov for i dagligdagen.

Skal vi bygge dit nye badeværelse? Tøv da ikke med at ringe til os!

Ring til os

Hvad skal dit nye badeværelse rumme?

Det moderne badeværelse skal helst være behageligt, rummeligt og funktionelt. Vi bruger i dag badeværelset mere end nogensinde før. Det er her vi starter dagen med et opfriskende bad efterfulgt af morgenrutinen, hvor vores ting gerne skal ligge lige ved hånden. Der stilles altså flere og flere krav til et nyt badeværelse samtidig med, at det skal have et personligt touch.

Du kan allerede nu gøre dig overvejelser inden vi mødes:

  • Hvordan fungerer godt og skidt i det nuværende badeværelse?
  • Ønskes der bruseniche eller badekar? Vi kan få plads til begge!
  • Skal der være plads til flere personer på en gang? Fx flere håndvaske?
  • Hvad er budgettet, og hvor villig er du til at gå på kompromis ift. dit drømmebadeværelse?

 

 

badeværelse i høng - TG Byg er din murer i høng

Står du med et større byggeprojekt?

Er dit nye badeværelse en del af en større renovering eller måske et nybyggeri? TG Byg kan hjælpe dig med hele dit byggeprojekt fra start til slut. Som en del af vores arbejde, tilbyder vi nemlig totalentreprise, så dit byggeprojekt bliver en smule mere overskueligt.

Vi indtager rollen som tovholder for dit byggeprojekt, og vi holder styr på alt fra byggetilladelse til de professionelle fagfolk, som sørger for at dine byggedrømme bliver til virkelighed. Du kan læse mere om vores totalentreprise her.

Kontakt os i dag!

Vores erfarne team i TG Byg kan hjælpe dig med at opfylde alle ønsker og behov til dit nye badeværelse i Høng og omegn. Ring: 23 30 82 96 i dag og lad TG Byg rådgive dig før projektets start og give dig inspiration, der kan komme hele familien til glæde i mange år fremover.

Vi glæder os til at høre om lige netop dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud