Fugning der holder i mange år

Trænger dit hjem eller firma til professionel fugning?

Gørlev er hjemsted for det førende fugefirma, TG Byg v/ Thomas Giese, der leverer høj kvalitet inden for fugning. Med en kombination af ekspertise, erfaring og dygtige håndværkere kan du være sikker på, at dit fugearbejde bliver udført med præcision og omhu.

Vi arbejder typisk for private og erhvervskunder i Holbæk, Vig, Kalundborg, Roskilde og omegn. Vi ser frem til også at hjælpe dig!

Slip bekymringerne – vælg vores eksperter

​Vi er med dig fra start til slut, så du altid er sikker på at få den bedste service og rådgivning inden for fugearbejde. Vi forstår at fugning er en vigtig del af vedligeholdelsen af dit hjem eller firma.

Vores erfarne håndværkere kan blandt andet tilbyde:

Uanset om du har brug for fugning i forbindelse med renovering, nybyggeri eller vedligeholdelse, kan vi levere den rette løsning for dig og dine behov.

Vores fugeeksperter arbejder med en række materialer, såsom silikone, mørtel og epoxy, og er i stand til at skræddersy en løsning, der passer til netop din bygnings krav og ønsker. Med vores grundige tilgang og fokus på detaljerne sikrer vi, at dit fugearbejde bliver udført korrekt og holder i mange år.

Kontakt os nu for en god pris på fugning

Tag det første skridt mod et flot og holdbart fugearbejde ved at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, for eksempel angående priser og materialer, og hjælpe dig med at finde den rette løsning for dit hjem eller firma.

Har du spørgsmål?

Kontakt murermesteren, hvis du har spørgsmål til en opgave du ønsker udført. Vi kan også hjælpe med et uforpligtende tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt TG Byg v/ Thomas Giese

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse. Vi bestræber os på altid at give de mest præcise og prisstærke tilbud til vores mulige kunder.

Vi er med fra start til slut

Vi skaffer professionelle håndværkere

Skriv til os på tgbyg@jubii.dk

eller ring på telefon: ​23 30 82 96

Her ligger vi

TG Byg v/ Thomas Giese

CVR: 27597718

Pilelunden 12

4270 Høng