​Vi giver facaden et helt nyt udtryk

Facaderenovering inklusive vandskuring og pudsning

Går du og synes, at facaden giver et kedeligt udtryk på dit hus? TG Byg kan hjælpe dig med at friske facaden op med en facaderenovering. Vi varetager mureropgaver for private, erhverv, boligselskaber og offentlige institutioner i og omkring Roskilde, Holbæk, Vig, Høng og Kalundborg.

Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis de ikke bliver vedligeholdt. Renovering af facade er ikke alene en fryd for øjet, det giver også huset et helt nyt liv. Skal vi sikrer din facade et nyt og smukt udtryk? Ring til os i dag!

Sådan skaber vi facadens nye udtryk

Renovering af facade er TG Bygs store ekspertise. Vi løser alle typer opgaver, små som store. Med os som samarbejdspartner i din facaderenovering kan du få en grundig vurdering af alle lagene i husets facade, og sammen kan vi skabe det helt rigtige udtryk, der passer til dine ønsker.

Vores murer kan blandt andet varetage:

  • ·​Pudsning af facade
  • ·​Vandskuring af hus og facade
  • ·​Omfugning
  • ·​Rensning af facade

Vi arbejder altid med materialer af høj kvalitet, således at vi sikrer facaden længst mulig levetid. Du bestemmer, hvilket udtryk facaden skal have, og vi leverer det valgte resultat. Hvor vores konkurrenter tilbyder en facadeisolering på op til 15 cm, kan vi tilbyde et tyndere alternativ til en konkurrencedygtig pris.

Står du med en større renovering eller et nybyggeri?

TG Byg tilbyder også at være tovholder på dit byggeprojekt. Vi udfører totalentreprise, hvor vi koordinerer alt arbejdet fra start til slut lige fra indhentning af byggetilladelse til at skaffe de nødvendige fagfolk til byggeprojektet.

Med TG Byg som samarbejdspartner i renoveringen eller nybyggeriet, kan vi hjælpe dig til et mere overskueligt byggeprojekt.

Du kan læse mere om vores totalentreprise her.

Kontakt os og få et tilbud på renovering af facade

Hvad koster facaderenovering? Kontakt TG Byg i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi sikrer dig et resultat, som du kan nyde godt af i mange år fremover.

Har du spørgsmål?

Kontakt murermesteren, hvis du har spørgsmål til en opgave du ønsker udført. Vi kan også hjælpe med et uforpligtende tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt TG Byg v/ Thomas Giese

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse. Vi bestræber os på altid at give de mest præcise og prisstærke tilbud til vores mulige kunder.

Vi er med fra start til slut

Vi skaffer professionelle håndværkere

Skriv til os på tgbyg@jubii.dk

eller ring på telefon: ​23 30 82 96

Her ligger vi

TG Byg v/ Thomas Giese

CVR: 27597718

Pilelunden 12

4270 Høng