Totalrenovering med kunden i fokus

Et byggeprojekt med nybyggeri eller totalrenovering af flere rum kræver planlægning og kontakt til mange forskellige faggrupper. Hos TG Byg tilbyder vi at stå for hele arbejdet som totalentreprenør. Vi udfører opgaver for private såvel som kommuner, boligselskaber og andre erhverv i byerne omkring Vig, Kalundbog, Holbæk & Slagelse.

Vores dygtige team klarer alt lige fra de første streger bliver sat på plantegningen til det færdige resultat. Og vi sørger naturligvis også for at skaffe de nødvendige håndværkere inden for de forskellige faggrupper samt eventuelle byggetilladelser.

Derfor skal du vælge TG Byg:

  • ​Vi er med fra start til slut
  • Vi skaffer professionelle håndværkere
  • Vi sørger for byggetilladelse
  • ​Vi varetager renovering, ombygning og tilbygning

Ring til os i dag og hør, hvordan vi kan gøre din totalrenovering meget mere overskuelig.

Vi arbejder i tæt relation med vores samarbejdspartnere

Vi har et tæt samarbejde med blikkenslager- og tømrervirksomheder såvel som arkitekter og ingeniører. Det betyder, at du kun skal rette henvendelse til TG Byg, hvis du har en opgave inden for totalrenovering, der kræver flere fagfolk.

TG Byg sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af god kvalitet – både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer. Derfor samarbejder vi kun med de bedste i deres fag. Således sikrer vi dit byggeprojekt med solide løsninger, hvor kvaliteten i arbejdet altid er i top.

En god dialog er vejen frem

I enhver byggesag er det tætte samarbejde med kunden afgørende for et godt resultat. Derfor lægger vi vægt på en god kommunikation hele vejen igennem – også med kunden!

Med TG Byg som ansvarlig for din totalrenovering kan du være sikker på, at det endelige resultat opfylder dine byggedrømme. Vi har stort fokus på, at dine ønsker bliver realiseret i byggeriet. Du bliver inddraget i enhver beslutning i projektet! Sådan garanterer vi et tilfredsstillende resultat – altid til den aftalte tid!

Vil du vide mere?

Hvad koster totalrenovering? Kontakt TG Byg i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, hvad end du skal have bygget nyt, bygget til eller have foretaget renovering af hus. Ring på 23 30 82 96 nu og lad os udføre din husrenovering. Vi opfylder dine byggedrømme!

Har du spørgsmål?

Kontakt murermesteren, hvis du har spørgsmål til en opgave du ønsker udført. Vi kan også hjælpe med et uforpligtende tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt TG Byg v/ Thomas Giese

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse. Vi bestræber os på altid at give de mest præcise og prisstærke tilbud til vores mulige kunder.

Vi er med fra start til slut

Vi skaffer professionelle håndværkere

Skriv til os på tgbyg@jubii.dk

eller ring på telefon: ​23 30 82 96

Her ligger vi

TG Byg v/ Thomas Giese

CVR: 27597718

Pilelunden 12

4270 Høng