Totalentreprise med din tryghed i fokus

Totalentreprise skræddersyet til dine behov

Er du på udkig efter en professionel tømrer?

Hvis du står over for et større byggeprojekt, så er du kommet til den helt rette virksomhed.

Hos TG Byg v/ Thomas Giese forstår vi nemlig, hvor vigtigt det er at finde den rigtige hovedentreprenør til dit projekt. Vi er eksperter i totalentreprise og tilbyder skræddersyede løsninger til både private og erhvervskunder i Holbæk, Vig, Kalundborg, Roskilde og omkringliggende byer.

Din tryghed har førsteprioritet gennem helt projektet

Vores mange års erfaring indenfor tømrerbranchen har givet os ekspertise i en lang række opgaver. Vi sætter en ære i at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder og går ikke på kompromis med hverken materialer eller arbejdet.

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge den rette tømrer til din totalentreprise. Derfor prioriterer vi din tryghed gennem hele processen. Som totalentreprenør tager vi ansvar for hele projektet fra start til slut, så du kan føle dig sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt og i overensstemmelse med dine ønsker. Vores erfaring som hovedentreprenør betyder, at vi har styr på koordineringen af alle håndværkere og sikrer en effektiv og problemfri proces.

Når det eksempelvis kommer til renovering af badeværelse, er vi eksperter i at skabe både funktionelle og æstetisk tiltalende løsninger. Vi rådgiver og vejleder dig gennem hele processen og sørger for, at resultatet lever op til dine forventninger – samtidig med at du selvfølgelig kan forvente konkurrencedygtige priser!

Tag det næste skridt – kontakt os for en pris på en totalentreprise

Er du klar til at tage dit projekt til næste niveau? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en totalentreprise. Vi glæder os til at høre om dine ønsker og behov og sammen finde den bedste løsning for dig. Tøv ikke med at tage kontakt – vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Kontakt murermesteren, hvis du har spørgsmål til en opgave du ønsker udført. Vi kan også hjælpe med et uforpligtende tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt TG Byg v/ Thomas Giese

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse. Vi bestræber os på altid at give de mest præcise og prisstærke tilbud til vores mulige kunder.

Vi er med fra start til slut

Vi skaffer professionelle håndværkere

Skriv til os på tgbyg@jubii.dk

eller ring på telefon: ​23 30 82 96

Her ligger vi

TG Byg v/ Thomas Giese

CVR: 27597718

Pilelunden 12

4270 Høng