Vi bygger dit personlige badeværelse​

Nyt badeværelse inklusive flisearbejde

Står du og mangler en erfaren murer, der kan varetage en opgave med flisearbejde eller andet murerarbejde? Hos TG Byg følger vi dine behov og ønsker til et nyt badeværelse, og vi lægger stor vægt på det gode håndværk i alt vores arbejde.

Vi har stor erfaring i murerfaget og har gennem vores mange år i branchen varetaget ombygning og renovering af badeværelse i mange forskellige designs og med mange forskellige funktioner. Vi bygger for private kommuner, boligselskaber og andre erhverv i Holbæk, Vig, Kalundborg, Roskilde og omegn.

Vores erfaring er din tryghed, når idéer skal blive til virkelighed

Dit nye badeværelse skal nemlig rumme lige det du har behov for i dagligdagen

Skal vi varetage flisearbejde, omfugning eller etablering af nyt bad i din bolig? Så tøv ikke med at ringe til os!

Hvad skal dit nye badeværelse rumme?

Badeværelset er et af de rum i boligen, vi bruger meget tid i. Derfor er det vigtigt, at ens badeværelse opfylder præcis de behov, man har.

Det moderne badeværelse skal helst være behageligt, rummeligt og funktionelt, for det er her, vi starter dagen med et opfriskende bad efterfulgt af morgenrutinen, hvor vores ting gerne skal ligge lige ved hånden. Der stilles altså flere og flere krav til et nyt badeværelse samtidig med, at det skal have et personligt touch.

Du kan allerede nu gøre dig følgende overvejelser, inden vi mødes:

  • Hvordan fungerer godt og skidt i det nuværende badeværelse?
  • Ønskes der bruseniche eller badekar? Vi kan få plads til begge!
  • Skal der være plads til flere personer på en gang? Fx flere håndvaske?
  • ​Har du særlige ønsker ift. fliser og klinker? Vi udfører alt slags flisearbejde!
  • ​Hvad er budgettet, og hvor villig er du til at gå på kompromis ift. dit drømmebadeværelse?

Står du med et større byggeprojekt?

Er din badeværelsesrenovering en del af en større renovering eller måske et nybyggeri? TG Byg kan hjælpe dig med hele dit byggeprojekt fra start til slut. Som en del af vores arbejde tilbyder vi nemlig totalentreprise, så dit byggeprojekt bliver en smule mere overskueligt.

Vi indtager rollen som tovholder for dit byggeprojekt, og vi holder styr på alt fra byggetilladelse til de professionelle fagfolk, som sørger for at dine byggedrømme bliver til virkelighed. Du kan læse mere om vores totalentreprise her [link].

Indhent et tilbud på dit nye badeværelse

Hvad koster et nyt badeværelse? Vores erfarne team i TG Byg kan hjælpe dig med at opfylde alle ønsker og behov, og vi udarbejder gerne et skræddersyet tilbud på dit projekt.

Ring på 23 30 82 96 i dag, og lad TG Byg rådgive dig før projektets start og give dig inspiration, der kan komme hele familien til glæde i mange år fremover. Vi glæder os til at høre om lige netop dit projekt.

Har du spørgsmål?

Kontakt murermesteren, hvis du har spørgsmål til en opgave du ønsker udført. Vi kan også hjælpe med et uforpligtende tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt TG Byg v/ Thomas Giese

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse. Vi bestræber os på altid at give de mest præcise og prisstærke tilbud til vores mulige kunder.

Vi er med fra start til slut

Vi skaffer professionelle håndværkere

Skriv til os på tgbyg@jubii.dk

eller ring på telefon: ​23 30 82 96

Her ligger vi

TG Byg v/ Thomas Giese

CVR: 27597718

Pilelunden 12

4270 Høng