Tilbygning til dit hus eller sommerhus

Vi sætter en ære i at bygge i god kvalitet

Drømmer du om at få en tilbygning? Hos TG Byg laver vi tilbygninger til huse og sommerhuse, og det kan være alt fra garager og udestuer til ekstra værelser eller selvstændige annekser. Vi bygger for private og erhverv i blandt andet Holbæk, Vig, Kalundborg, Roskilde og omegn, og vi bygger også gerne for dig.

Vi sætter en ære i at bygge i god kvalitet, og det gælder i forhold til både håndværk og materialer. Samtidig lægger vi vægt på at have en god kommunikation med vores kunder og samarbejdspartnere. Dermed sikrer vi, at vores kunder bliver tilfredse med resultatet.

Vi klarer alt fra skitse til den færdige nybygning

Vi bygger alle slags bygninger. Det kan for eksempel være en ny garage, et ekstra værelse eller en helt tredje tilbygning. Det kan også være en ombygning af stuen, så den bliver større. Mange vælger at kombinere byggeriet med større boligrenovering, og det står vi også gerne for.

Vi klarer alt fra de første streger til den færdige nybygning til dit hus eller sommerhus. Vi varetager gerne hele entreprisen, hvor vi også skaffer de øvrige håndværkere fra de andre faggrupper end vores. Vi kan med andre ord varetage al koordinering mellem håndværkere, og vi sørger gerne for byggetilladelsen.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser for en tilbygning til et hus afhænger blandt andet af, om der er tale om opvarmede opholdsrum, hvor bygningsreglementet stiller større krav. Behovet for tekniske installationer spiller naturligvis også en rolle. Dermed er en carport en billig løsning, mens et anneks med gæsteværelser og badeværelse koster noget mere.

Kontakt os for at få en snak om dine ønsker og drømme, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede byggeri.

Har du spørgsmål?

Kontakt murermesteren, hvis du har spørgsmål til en opgave du ønsker udført. Vi kan også hjælpe med et uforpligtende tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt TG Byg v/ Thomas Giese

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse. Vi bestræber os på altid at give de mest præcise og prisstærke tilbud til vores mulige kunder.

Vi er med fra start til slut

Vi skaffer professionelle håndværkere

Skriv til os på tgbyg@jubii.dk

eller ring på telefon: ​23 30 82 96

Her ligger vi

TG Byg v/ Thomas Giese

CVR: 27597718

Pilelunden 12

4270 Høng