Totalentreprise i Høng

Vi sørger for hele byggeprojektet

Et byggeprojekt med nybygning eller renovering af flere rum kræver planlægning og kontakt til mange forskellige faggrupper. Hos TG Byg tilbyder vi at stå for hele arbejdet som en totalentreprise i Høng og omegn. Vi udfører opgaver for private såvel som kommuner, boligselskaber og andre erhverv.

Vores dygtige team klarer alt lige fra de første streger bliver sat på plantegningen til det færdige resultat. Og vi sørger naturligvis også for at skaffe de nødvendige håndværkere inden for de forskellige faggrupper samt eventuelle byggetilladelser.

  Vi er med fra start til slut

TG Byg har stor erfaring i totalentreprise i høng Vi skaffer professionelle håndværkere

 Vi sørger for byggetilladelse

Ring til os i dag og hør, hvordan vores totalentreprise gør dit byggeprojekt meget mere overskueligt.

Ring til os

Vi arbejder i tæt relation med vores samarbejdspartnere

Vi har et tæt samarbejde med blikkenslager- og tømrervirksomheder såvel som arkitekter og ingeniører. Det betyder, at du kun skal rette henvendelse til TG Byg, hvis du har en opgave, der kræver flere fagfolk.

TG Byg sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af god kvalitet – både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer. Derfor samarbejder vi kun med de bedste i deres fag. Således sikrer vi dit byggeprojekt smukke løsninger i din totalentreprise i Høng, hvor kvaliteten i arbejdet altid er i top.

totalentreprise i Høng - TG Byg gør dit byggeprojekt nemmere

Totalentreprise med fokus på dig

I enhver byggesag er det tætte samarbejde med kunden afgørende for et godt resultat. Derfor lægger vi vægt på en god kommunikation hele vejen igennem – også med kunden!

Med TG Byg som ansvarlig for din totalentreprise i Høng og omegn kan du være sikker på, at dit byggeprojekt opfylder dine byggedrømme. Vi har stort fokus på, at dine ønsker bliver realiseret i byggeriet. Du bliver inddraget i enhver beslutning i projektet!

Sådan garanterer vi et tilfredsstillende resultat – altid til den aftalte tid!

Vil du vide mere?

Kontakt TG Byg i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, hvad end du skal have bygget nyt, bygget til eller renoveret din bolig. Ring: 23 30 82 96 nu og lad os udføre din totalentreprise i Høng og omegn. Vi opfylder dine byggedrømme!

Kontakt os